Interieuropleiding Fase 1, 2 en 3 | vanaf maart 2018

De complete Interieuropleiding
Het vak van interieurontwerper is erg veelzijdig. Bij het ontwerpen van interieurs heb je te maken met veel verschillende aspecten. Enerzijds is er de technische kant waarin je voor je opdrachtgever berekent en tekent hoe een ruimte ingedeeld wordt in 2D en 3D. Een opdrachtgever wil erg graag vooraf weten hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. Anderzijds heb je te maken met de esthetische kant van je ontwerp. Je opdrachtgever heeft een bepaalde stijl en smaak en jij als ontwerper ook. Hoe verwerk jij je eigen handschrift in je ontwerp zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen? In onze complete interieuropleiding (Fase 1, 2 en 3) besteden we aandacht aan het ontwerpproces van A-Z.

Opleiding in drie fasen
Onze complete interieuropleiding bestaat uit drie fasen van een half jaar.

12 dagen + 0 les Vakopleiding Interieurstyling (Fase 1)
Deze vakopleiding legt een goede basis voor de rest van het traject. Je leert hier alles over kleur, (bouw)kunststromingen, visuele presentatie en trendwatching.
Meer lezen over deze Vakopleiding

12 dagen Vakopleiding Interieur Ontwerpen (Fase 2)
Bij deze Vakopleiding leg je de basis voor het technische aspect van interieurontwerpen. Plattegronden tekenen, plattegronden indelen en 3D tekenen is een groot onderdeel van deze opleiding. Daarnaast ga je aan de slag met het inrichten van badkamers, slaapkamers en woonkamers.
Meer lezen over deze Vakopleiding

12 dagen Vakopleiding Interieur Ontwerpen (Fase 3)
In deze vakopleiding zit een module Verlichting, Interieurtextiel en verdiepende opdrachten. Deze vakopleiding wordt afgesloten met een praktijk examen, waarbij de opgedane kennis uit Fase1, 2 en 3 worden geëxamineerd. Vooropleiding Fase 1 en 2.
Meer lezen over deze Vakopleiding

Fase 1 en 2 kun je gelijktijdig volgen, hou wel rekening met minimaal 8 uur huiswerk per lesdag.
Je kunt ook starten met Fase 2 en dan Fase 1 volgen.

Je kunt alle modules ook afzonderlijk volgen. Voor meer informatie en inschrijven, ga naar de site van NIA.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen