Interieurpowersessie Creatief Ondernemerschap | 2 maart 2018

In deze sessie nodigt Helena van Dun je middels diverse opdrachten uit om je werk c/q bedrijf en jezelf als ondernemer tegen het licht te houden en met een frisse blik te bekijken.

Wie ben je nu, wat heb je nodig en waar wil je naar toe?

Na inschrijving ontvang je twee weken voor de datum informatie ter voorbereiding voor deze sessie.
Helena van Dun: Na het afronden van een HBO-docentenopleiding Textiel en de studierichting Modevormgeving en Styling aan de Gerrit Rietveld Academie werkte zij als docent voor o.a. de mode- en interieuropleidingen Charles Montaigne en Artemis in Amsterdam.
Tegelijkertijd was zij, als zelfstandig ondernemer, werkzaam als fotostyliste, ontwerpster, redacteur en beeldcoördinator voor o.a. Libelle, Elle Eten, Eigen Huis & Interieur, 101 woonideeën, Ariadne at Home en VT Wonen.
Helena werkt nu als trainer en coach voor o.a. de Gemeente Amsterdam (afdeling ondernemen), de Nederlandse Vereniging voor Journalisten, BNS Crisp en de NIA Academie. Ook begeleidt en ondersteunt zij zelfstandige ondernemers en professionele creatieven in de media industrie in hun persoonlijk en zakelijk proces

Programma:
9.30 – 10.00 uur:   Ontvangst
10.00 – 12.00 uur:   Interieurpowersessie
12.00 – 12.30 uur:   Napraten en netwerken

Deze sessie is voor de gevorderde stylist (liefst met meer dan 5 jaar ervaring).

Leden van BNS Crisp betalen slechts €7,50 excl. BTW voor deze interieurpowersessie. Helaas is de inschrijving gesloten, we hebben genoeg deelnemers. Mocht je in de toekomst interesse hebben, mail me gerust. Misschien kunnen we de sessie nog een keer organiseren.

Ben je geen lid van BNS Crisp en heb je wel interesse om mee te doen, mail dan naar info@bnscrisp.nl.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen