Material Footprint workshop Broeinest | Eindhoven | 9 september

Wat zijn duurzame materialen en welke duurzame materialen zijn er eigenlijk? En wat vind jij belangrijk binnen het thema duurzaamheid, maar vooral; wat past bij jouw ontwerp identiteit?

Exclusief voor de gevorderde BNS Crisp leden

Wat zijn duurzame materialen en welke duurzame materialen zijn er eigenlijk? En wat vind jij belangrijk binnen het thema duurzaamheid, maar vooral; wat past bij jouw ontwerp identiteit? Tijdens deze door onszelf ontwikkelde workshops behandelen en brainstormen we over het containerbegrip duurzaamheid, knippen we het op in subthema’s, belichten we verschillende visies en elementen van duurzaamheid en verbinden het met jouw waardes als interieurprofessional.

Je gaat ‘hands on’ aan de slag met een gevarieerde reeks aan interieurmaterialen, wordt zelf op onderzoek uitgestuurd en ontvangt van ons waardevolle informatie over de materialen, de productie en de applicatie ervan.

Aan het einde van de workshop ga je niet met de perfecte duurzame materialen naar huis maar ben jij wel in staat je keuzes richting je opdrachtgever helder te verantwoorden. Zo kun je in de toekomst een ‘duurzaam’ ontwerp dat aansluit bij de kernwaardes en de wensen van jouw opdrachtgever.


Draai in ‘t Nest

Tijdens deze workshops word je begeleid door de lokale Spin in ‘t Nest van Broeinest. Met een creatieve achtergrond, een nieuwsgierige en instelling natuurlijke fascinatie voor onze materiële en tactiele wereld zijn zij de ultieme werkwoord tussen de creatievelingen en de merken. Maar ook de gids om jouw eigen fascinatie voor materialen te laten groeien. Met hun brede kennis weten ze je te verassen en te inspireren en weten ze heel goed bij wie ze moeten aankloppen voor gedetailleerde en specifieke vragen.

Waar

Broeinest Eindhoven

Datum

9 september

Tijdstip

Van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Voor wie?
Material Footprint is een workshop exclusief voor BNS Crisp leden en specifiek bedoeld voor de meer ervaren interieurprofessional zowel zakelijk als particulier.

Er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers zodat persoonlijke aandacht wordt geborgd. Je kunt je aanmelden bij Amara van der Ree ( amara@bnscrisp.nl ).

Deelname is voor BNS Crisp leden gratis. Ben je alsnog verhinderd, uiterlijk 48 uur beneden aan de workshop mag je kosteloos per mail afmelden bij  amara@bnscrisp.nl . Doe je dit niet dan ontvang je van BNS Crisp een factuur van € 35, – exclusief btw.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen