Moodboard Manifest Francq Colors bij BNS Crisp | 14 mei 2018

Je volgt trends en bent geïnteresseerd in kleur. Maar je wil een stapje verder gaan en zélf rond trends en kleur werken. Hoe doe je dat?

Francq Colors en CloClo lanceren samen een trendworkshop waarin je zelf aan de slag gaat met trends en kleur. Ze bespreken drie trends voor de komende jaren, en je maakt daar zelf moodboards rond. Je leert hoe je zo’n moodboard maakt en hoe je de juiste kleurencombinaties vindt voor je producten en communicatie. Ze tonen welke kleuren samen passen, en welke trend het beste bij jouw merk past. Tijdens de workshop word je persoonlijk begeleid door de experts van Francq Colors en CloClo.

Deze workshop is gericht op mensen die professioneel actief zijn in de interieur-, design- of communicatiesector, en zich verder willen verdiepen in kleur en trends.

Francq Colors is het kleurentrendbureau van HildeFrancq. Zij geeft internationale klanten advies om de juiste kleuren, materialen, texturen, patronen en vormen voor hun producten te kiezen. Hiervoor laat ze zich inspireren door baanbrekende trends in diverse branches.
In 2017 bracht Hilde ‘Kleur verkoopt’ uit bij Lannoo Campus, een boek over de meerwaarde van kleur en trends voor bedrijven

Anne-Catherine Gerets (Clo Clo) is een interieurjunkie met een voorliefde voor Scandinavisch design, kleurrijke feestjes en stijlvolle inrichting. Ze geeft interieurworkshops, creëert content voor verschillende lifestylemerken en magazines en inspireert dagelijks haar vele volgers op Instagram
In 2017 bracht Anne-Catherine haar eerste boek ‘Insta Interieur, de interieurgids voor een instant mooie woning’ uit bij Borgerhoff & Lamberigts.

Praktisch

Locatie: BNS Crisp Homebase Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein
Datum: Maandag 14 mei Maximum 20 deelnemers

Programma:
13u ontvangst
13u30 – 15u30 workshop deel 1
15u30 – 16u pauze met koffie
16u – 17u30 workshop deel 2

Prijs:
€ 220,- excl. BTW voor BNS Crisp leden
€ 245,- excl. BTW voor niet-leden

Inschrijven kan door een mail te sturen naar birgit@francqcolors.be

Bij annulatie minder dan 14 dagen voor het event plaatsvindt, is een terugbetaling niet mogelijk.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen