Muurmeesters rondleiding: De hoogtepunten van de Gouden Eeuw @Rijksmuseum – uitgesteld

Muurmeesters nodigt je uit om deel te nemen aan een privérondleiding langs de hoogtepunten van de Gouden Eeuw in het Rijksmuseum op 3 april. Deze rondleiding vindt plaats tussen 13.30 en 14.30 uur. We verzamelen om 12.45 uur voor een kop koffie sluiten deze rondleiding ook weer af met een kop koffie of thee.

In de Gouden Eeuw komt de Hollandse schilderkunst tot ongekende bloei. Rembrandt, Vermeer, Jan Steen en Frans Hals: zij en vele anderen wekken nog steeds wereldwijd bewondering. Het Rijksmuseum is dé plek om deze meesters te zien.

In deze rondleiding passeren de mooiste en bijzonderste werken de revue: van Rembrandts eigenzinnige, ruwe schilderstijl naar de verstilling in het werk van Vermeer, en van Frans Hals ‘vrolijke portretten van hamburgers, naar de beroemde Hollandse stillevens met kazen, bloemen van slechts wat oesters en een glas bier.

En waarom is de Nachtwacht zo bijzonder? Deze rondleiding maakt het duidelijk. In een uur zie je de hoogtepunten van de Hollandse schilderkunst in de 17de eeuw.

Je mag je aanmelden door een mail te sturen aan  jelena@bnscrisp.nl


Er zijn maximaal 13 plaatsen beschikbaar, daarom vragen we jou, bij je aanmelding, op social te delen dat je op stap gaat met BNS Crisp en Muurmeesters. Leuk als je een potentieel lid tagt via social! De leukste vermelding mag hem of haar meenemen.

Muurmeesters is één van onze gouden partners, wij zijn erg blij met deze samenwerking. Wist je dat leden van BNS Crisp een korting ontvangen als zij een bestelling bij Muurmeesters? Bekijk de aanbieding in de  Blauwe Gids  in het ledendeel (hiervoor moet je inloggen).

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen