Nieuwe leden- en portfolio informatiebijeenkomst | Nieuwegein | 13 juli

Op maandag 13 juli organiseren we onze nieuwe leden- en portfoliobijeenkomst.

Tijdens deze ochtend vertellen we je kort wat over onze vereniging. Over het ontstaan ​​van BNS Crisp, wat onze visie is, waar we naar toe willen met de beroepsvereniging en wat we voor jullie als lid kunnen uitoefenen. Uiteraard willen we ook dat jullie aan het woord zijn, om te vertellen wie zijn, waar jullie willen aan hebben binnen BNS Crisp en jullie wat zelf kunnen en willen bijdragen aan de vereniging. Onze secretaris,  Willy van de Ende , neemt dit gedeelte voor haar rekening.

Aansluitingen aan deze kennismaking volgt een informatiebijeenkomst over portfolio’s. Is je portfolio nog niet af, of heb je geen portfolio en wil je er wel mee beginnen maar wil je advies? We vertellen je meer over het samenstellen van een portfolio en we laten voorbeelden zien. Over dit onderdeel informeert  Jelena Brillenburg Wurth  jullie deze ochtend.

Deze bijeenkomst vindt plaats in onze thuisbasis in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Een uitnodiging zal aan de nieuwe leden worden verstuurd. Wil jij je al aanmelden? Stuur dan een mail aan  Willy van der Ende .

We hopen je op 13 juli te ontmoeten voor zowel de nieuwe ledenbijeenkomst als de portfoliobijeenkomst.

Programma:

10.30 uur ontvangst
10.45 – 11.45 uur nieuwe ledenbijeenkomst
11.45 – 12.00 uur korte pauze
12.00 – 13.00 uur portfoliobijeenkomst

De nieuwe leden- en informatiebijeenkomst voor portfolio’s is alleen voor onze leden. Deelname is gratis. De bijeenkomst vindt plaats in onze thuisbasis in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen