NSM10 Nationaal Symposium Makelaardij | 6 oktober 2016

Op donderdag 6 oktober wordt voor de 10e keer het NSM, ofwel Nationaal Symposium Makelaardij georganiseerd. Dit is het grootste onafhankelijke evenement voor makelaars en taxateurs in Nederland. Het NSM heeft vooral ten doel om je op een aantrekkelijke manier, in een korte tijd kennis te laten opdoen over ontwikkelingen die de inhoud van je vak de komende jaren gaan bepalen. Daarom is het thema van dit 10e NSM ‘Does technology take over?’. Waarbij we gaan kijken naar de invloed van technologie en digitale media op ons vak. Is dat een kans of een bedreiging? Verkoopt de makelaar straks nog huizen of verkopen de huizen zichzelf? Spreek je potentiële kopers nog face-to-face of alleen nog via een app of skype-verbinding? Of is dat al achterhaald?

Al 10 jaar een bron van inspiratie
VastgoedPRO organiseert dit gratis toegankelijke branche-evenement voor de 10e en laatste keer. NSM is de gelegenheid bij uitstek om niet alleen kennis op te doen en geinspireerd te worden, maar ook om branchegenoten en relevante martktpartijen te ontmoeten. Maar tegelijkertijd is NSM ook een plaats waar op een informele manier ‘ge-netwerkt’ kan worden, want het leven bestaat uit meer dan alleen werk. Klik voor het programma en de sprekers van NSM10 in de navigatie op ‘programma’.

Wie zijn er welkom op NSM?
Deelname aan het Nationaal Symposium Makelaardij is gratis voor makelaars, taxateurs en vastgoed-professionals die als zodanig actief zijn in het vakgebied. Uitgenodigd zijn zowel de leden van VastgoedPRO, NVM, NRV, VBO als de niet-verenigde collega’s. We hechten er veel waarde aan om het NSM echt een branchebreed event te laten zijn.
Programma
11.30– 13.00 Ontvangst, registratie en bezoek beursvloer
13.05– 13.15 Jan-Kees Duvekot, Bestuursvoorzitter VastgoedPRO
13.15– 14.00 Richard van Hooijdonk, Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker
14.00– 14.45 Pauze (netwerkplein en beursvloer)
14.45– 15.15 Frank Schoones, Online Real Estate Marketeer
15.15– 16.00 Alexander Klöpping, internet ondernemer en oprichter van o.a. Blendle
16.00– 16.30 Pauze (netwerkplein en beursvloer)
16.30– 17.15 Spectaculaire afsluitingsact met illusionist Victor Mids
17.15– 18.15 Netwerkborrel (aangeboden door Property People)

Dit alles onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC  Rotterdam

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen