Training Social Media door Interior Twin | 13 september 2018

Herken je dit?
Je moet wat met social media, maar wat? Je hoort van collega-ondernemers dat je echt niet meer zonder kan, maar hebt geen idee hoe dit aan te pakken. Omdat het zo hoort, deel je af en toe een foto op Facebook en Instagram. Na heel wat gezwoeg op een goede foto en tekst ben je opgelucht dat je post eindelijk online staat. Om er tot je grote teleurstelling achter te komen dat de post alleen een paar likes van familie en vrienden oplevert. Je wilt graag meer klanten, meer omzet en meer binding met je bestaande klanten.

Maar hoe? Geen idee. Dan is deze cursus Social Media wat voor jou!

Wat kan je verwachten?

Aan het einde van de cursus weet je:

  • welke social media werken voor jou en welke niet, zodat je niet langer energie verspilt aan de verkeerde social media.
  • hoe je een social media strategie opzet, zodat je weet wat, wanneer en hoe vaak je iets plaatst
  • hoe je met je mobiel een goede foto maakt die wel likes op social media oplevert. En wil je niet zelf aan de slag met het maken van foto’s? Dan leg ik je uit hoe je aan goed beeldmateriaal komt.
  • hoe je kan groeien op social media. Niet alleen in aantallen, maar ook in binding met je (nieuwe) klanten.

Tijdens de cursus ga je direct aan het werk met jouw social media, zodat je aan het eind van de dag klaar bent voor de eerste stappen naar meer klanten en meer omzet!
De cursus wordt gegeven in kleine groepen van 4 tot 8 deelnemers, zodat er genoeg ruimte is voor groei en feedback. In de cursus wordt vooral gekeken naar Facebook en Instagram, maar ook LinkedIn, YouTube en Pinterest komen voorbij.

Voor wie
Voor iedereen die wil groeien als ondernemer en daarbij durft te investeren in zichzelf. Of je nu starter bent of al heel wat jaren in het vak zit, als jij wil leren hoe social media voor jou kan werken dan is dit wat voor jou!
De cursus social media is uniek in zijn soort, omdat er niet alleen gekeken wordt naar de strategie, maar ook naar het maken van een goede foto. Daarom is deze cursus perfect voor stylisten, (web)winkels, bloggers, reisbureaus en elke andere ondernemer waar beeldpromotie belangrijk bij is. Ben je werkzaam in één van de volgende branches: interieur, mode, food of reizen? Dan is deze cursus iets voor jou.

Over Ilse van Elleswijk, Interior Twin
“Instagram begon voor mij ooit als hobby, 30.000 volgers verder heb ik mijn baan opgezegd om mij volledig te richten op InteriorTwin. Ik werk niet alleen als blogger en influencer, maar ook als interieurstylist. In mijn omgeving word ik regelmatig gevraagd door ondernemers om hulp bij het beheren van hun social media. Een logische vervolgstap daarop is een cursus social media zodat ik elke ondernemer die in zichzelf wil investeren kan helpen.”

Cursusdata
13 september 2018 van 10.00 tot 16.00 uur in de Woonindustrie, Symfonielaan 1, Nieuwegein, Homebase II.

Kosten
€180,= excl btw. Voor leden van de BNS Crisp geldt er een korting, zij betalen slechts €150,= excl btw.

 

Via de site van Interior Twin kun je je aanmelden.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen