Webinar: Zo pas jij de trendkleuren van Histor toe! | Online | 9 juli

Wil jij ook eens een heel andere kant op in jouw adviezen? Laat je inspireren door de kleurentrends van Histor, de kleur van het jaar 2020 én het nieuwe kleurensysteem dat is onderverdeeld in vijf collecties. De consument wil graag een warm en harmonieus interieur en de drie kleurentrends van Histor voor 2020 sluiten aan bij die tijdsgeest.

Niets is zo persoonlijk is kleur, en dat maakt het gebruik van kleur in jouw projecten ook zo leuk. Door applicatie van de trendkleuren maak je interieurplan authentiek en toch persoonlijk. Hoe je dat doet? Tijdens dit webinar worden volop inspiratie en handige tips gedeeld. Kleur wordt vaak op gevoel gekozen maar er zijn een paar gemakkelijke vuistregels voor een harmonische applicatie van kleur in het interieur. Gebaseerd op deze regels heeft Histor een systeem ontwikkeld dat jullie wordt opgesteld.

De Histor trendkleur van 2020 is Chinees Porselein: een prachtige mix van kobalt- en inktblauw. Je ontdekt in het webinar de veelzijdigheid van deze warme blauwtint aan de hand van drie kleurentrends.

Jelena werkt al ruim 10 jaar als interieurprofessional en is actief in diverse aspecten van het vak, met een bijzondere fascinatie voor kleur. Jelena communiceert over trendsignaleringen, geeft les, workshops en trainingen, zowel aan particulieren als aan winkeliers. Daarnaast maakt zij complete interieurplannen voor de particuliere markt en is verbonden aan Histor en Sigma als kleurspecialist. Jelena is onze ambassadeur interieur particulier en docent bij Nia Academie.

De kosten voor dit webinar bedragen € 25, -. Meld je aan via de website van NIA Academie

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen