Workshop: Wat moet je weten als Interieurprofessional? | 20 mei 2017

Er zijn twee hele belangrijke zaken als interieurprofessional. Welke vragen stel je aan je klant en hoe kom je aan je klanten? In deze workshop gaan we graag in op deze onderwerpen en alle vragen die bij jou spelen.

Wat kun je verwachten van deze workshop? 
Binnen het vak geeft Laura Hindriks voor de zelfstandig interieurprofessionals handvatten om meer uit je onderneming en je klant te halen. Hoe krijg je nu de behoefte van jouw klant boven tafel? Heb je bijvoorbeeld jouw klant al eens gevraagd hoe zij het beste kunnen ontspannen in huis?
Sabine De Bruijn zet je aan het denken, want hoe pak je dat nu het verkopen van jezelf? Waarom maak je op dit moment bepaalde keuzes en wat is bijvoorbeeld het doel van jouw bedrijf? Zijn er nog verbeteringen binnen het klantcontact of hoe pak je het offertetraject nu het beste aan? Ook Sabine geeft je (op een interactieve manier) concrete tips om jezelf zekerder te voelen door een goede basiskennis mee te geven.

Op zaterdag 20 mei 2017 kun je je laten inspireren en informeren. De dagindeling is hierbij als volgt, waarin de groepen elkaar afwisselen en de inhoud dus afgestemd is per groep.

Programma:
10.00-10.30 uur inloop
10.30 -13.00 uur workshop Laura
13.00-13.45 uur lunch + netwerken
13.45-16.30 uur workshop Sabine
16.30 – 18.00 uur borrel + netwerken

Investering
Voor het delen van onze kennis en de bijbehorende onkosten rekenen wij voor BNS Crisp stylisten een vergoeding van €149,50 euro inclusief 21% BTW, exclusief boekingskosten (ipv €195,= incl. BTW).
Op 1 dag zijn er maximaal 20 plekken, wees er dus snel bij!

Je kunt je hier aanmelden.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen