MIJN PORTFOLIO

Je krijgt geen tweede kans om een goede eerste online indruk te maken. Wil je meer weten over onze richtlijnen voor een professioneel portfolio bekijk dan onze tips en tricks.
LEES MEER

BLAUWE GIDS

In de Blauwe Gids verzamelen wij de bedrijven die actief zijn in de verschillende domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling. Deze bedrijven komen graag met jullie in contact.

LEES MEER

VACATUREBANK

Regelmatig zijn er bedrijven of leden die op zoek zijn naar een professionele stylist. Met een eenmalige of een meer structurele opdracht.

LEES MEER

ONDERSTEUNING

Hier verzamelen wij alle gegevens die jou als BNS Crisp lid kunnen ondersteunen bij je zelfstandig ondernemerschap, bij het uitoefenen van je beroep, bij je verdere professionalisering en nog meer zaken die je bedrijfsvoering gemakkelijker maken.

LEES MEER

TRENDS

Interieurstylisten kunnen er in hun vak niet goed genoeg van op de hoogte zijn. Daarom bouwen wij hier aan een mooi naslagwerk. Kijk- en lees mee en laat je inspireren door grote namen in het vakgebied!

KIJK EN LEES MEE

FOTO ARCHIEF

Bekijk hier alle beelden van verschillende evenementen, workshops, Algemene Leden Vergaderingen en proef de sfeer van BNS Crisp.

KIJK MEE