Bedrijfsbezoek House of Happiness | Leeuwarden | 3 november

A House of Happiness is een kleurrijk merk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie samenkomen. Een huis vol potentie, dat de stevige ambitie heeft de beste en duurzaamste textieldecoratiespecialist van Europa te zijn, die doet wat ze belooft.

Royal Vriesco | Een huis van geluk

A House of Happiness is een kleurrijk merk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie samenkomen. Een huis vol potentie, dat de stevige ambitie heeft de beste en duurzaamste textieldecoratiespecialist van Europa te zijn, die doet wat ze belooft. Wij bieden iedereen een passend gordijn op maat, gemaakt in onze eigen ateliers!

Dat doen wij met onze producten: op maat gemaakte gordijnen uit eigen ontwerpstudio in verrassende dessins en trendy kleuren, passend bij elk interieur en budget.

A House of Happiness is al meer dan 100 jaar de decoratiespecialist in op maat gemaakte gordijnen. Wij bieden full service: van productontwikkeling, geautomatiseerde bestelmodule, een eigen atelier tot levering van op maat gemaakte gordijnen.

Ons bedrijf telt ca. 130 medewerkers en heeft vier Experience Centres in Nederland (Leeuwarden, Waddinxveen, Deventer en Eindhoven). In ieder Experience Center hangt een ruime selectie van onze collectie. Een echte gordijnbeleving.

Collectie A House of Happiness

Gordijnen waar je echt blij van wordt. We houden van kwaliteit en maatwerk. Maar ook van functionaliteit. Zoals onze isolerende, vlamwerende, geluiddempende en verduisterende gordijnen. In totaal hebben we meer dan 2000, waarvan 300 stoffen met een gedeeltelijke waarde, in onze collectie.

Honderden dessins worden exclusief door ons ontwikkeld en net als de talloze stofkwaliteiten op elkaar afgestemd. Ruim een ​​jaar van te voren is het designteam al bezig. Collages maken, sfeerbeelden schetsen, interieurboeken lezen, trendwatchers raadplegen etc. Alles orgineel, Dutch design. Ook is er intensief contact met vaste wevers. Zo groeit de collectie, meter voor meter, baan voor baan. Twee keer per jaar lanceren we een nieuwe collectie.

 

Duurzame collectie

Wij staat voor duurzaam ondernemen in de brede zin van het woord. Van het bewust omgaan met het milieu maar ook met je medemens. Dit is een continu proces. Dit heeft al vele mooie resultaten opgeleverd, bijvoorbeeld onze bijzondere groene collectie. Gordijnen gemaakt van gerecyclede polyester garens van PET flessen.

Maar ook gerecycled katoen afkomstig van restmateriaal bij producties van t-shirts wordt verwerkt. Daarnaast maakt A House of Happiness gebruik van eigen waterbesparende druktechnieken waardoor zo’n 80% water kan worden bespaard. Zelfs de hoezen waarin je de gordijnen thuis ontvangt, zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Stijlvol en duurzaam!

 

Royal Vriesco | A House of Happiness, dé duurzame gordijnenfabriek

  • Originele ontwerpen
  • Dutch design, puur Hollands
  • Alles op maat gemaakt, in onze eigen confectie-ateliers
  • Verantwoord & duurzaam
  • Kortom, gordijnen waar je écht blij van wordt.

Programma

Van 10:00 tot 15:00 uur.
We beginnen de dag samen met een kop koffie en een bedrijfspresentatie.
Vervolgens een bedrijfsrondleiding, waarin de showroom wordt meegenomen en de collectie bekeken kan worden.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze dag.

Locatie
Huis van geluk
Dhr. PJ Troelstraweg 147-2 8919
AA Leeuwarden

Klik hier om je aan te melden!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen