Boost your interior business | digitaal event | 21 – 24 september

Interviews met bekende ontwerpers/bloggers, trend- en kleurlezingen, masterclasses over verschillende social mediakanalen (Pinterest, Instagram en LinkedIn), en over het houden van focus, het creëren van een goede mindset, jezelf verkopen én zelfs een stukje financiën komt aan bod.

Ben jij een ambitieuze interieurprofessional die zich wil verzamelen van de rest?

Heb jij het gevoel dat je constant aan het rennen en vliegen bent? Je bent voor jezelf begonnen omdat je een passie hebt voor het ontwerpen van interieurs, terwijl dat nu maar een klein deel van je werkzaamheden blijkt te zijn. Want buiten ontwerper, ben je ook administratief medewerker, financieel adviseur, social media marketeer en ga nog maar even door.

Natuurlijk kan je veel dingen zelf doen en zelf uitvogelen.

Maar je hoeft het niet alleen te doen.
Wij helpen je op weg!

Jij krijgt antwoord op verschillende vragen als: hoe zorg je ervoor dat je tijd en geld overhoudt? Hoe onderscheid je je van de rest? Hoe presenteer je jezelf op social media en naar je klant? Hoe stel je de juiste doelen en hoe werk je het productiefst?

Vier dagen  lang gaan  18 verschillende en enthousiaste experts  jou vertellen hoe het moet!

Wat kun je verwachten?
Interviews met bekende ontwerpers / bloggers, trend- en kleurlezingen, masterclasses over verschillende sociale mediakanalen (Pinterest, Instagram en LinkedIn), en over het houden van focus, het creëren van een goede mindset, jezelf verkopen én zelfs een stukje financiën komt aan bod.

Laat je inspireren, maak je plan, stel doelen en scoor!

Kijk voor meer info, prijzen en aanmelden  op de website .

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen