;

Digitale keukenbeurs | 7 – 31 september!

De eerste online keukenbeurs voor vakspecialisten

Door corona pakt de Küchenmeile dit jaar heel ander uit. Veel merken presenteren hun nieuwe producten daarom op hun eigen manier. Op  De Keukenbeurs  komen al deze facetten samen .

Nieuws over keukenproducten, praktische informatie over beurzen en shows, interessante white papers over de interieurtrends van 2021: alles op één online evenement voor de keuken- en interieurspecialist.

Wat vind je op De Keukenbeurs?

September staat steevast in het teken van productintroducties. Prachtige nieuwe materialen, kleuren en high tech keukenapparaten die van koken een ware belevenis maken: je wilt het allemaal zien.

Heb je geen tijd om bij alle merken lang te gaan? Op De Keukenbeurs kun je rustig lezen wie wat introduceert. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Dat is wel zo makkelijk!

Plan gelijk een afspraak in

Heeft een merk je nieuwsgierig gemaakt? Dan wil je die nieuwe materialen van apparaten natuurlijk graag in het echt zien. Plan gelijk een afspraak in op de ‘online beursstand’ van het betreffende merk.

Organiseert een merk ook zelf een evenement (fysiek of online)? Alle praktische informatie hierover is terug te vinden op De Keukenbeurs.

Datum

De Keukenbeurs is officieel geopend van 7 t / m 31 september 2020. In deze periode kun je de online stands van deelnemende merken bekijken. Hier vind je alle productintroducties, praktische informatie over fysieke of online evenementen en de mogelijkheid om een ​​directe afspraak in te plannen. Wil je alleen een vraag stellen? Dat kan natuurlijk ook.

Meld je alvast gratis aan!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Shopping Basket