Ongezien | Amsterdam | 10 oktober

Unseen Amsterdam, het fotografie-evenement dat in 2019 meer dan 25.000 bezoekers trok vindt dit jaar plaats op 10, 11 en 12 oktober in Amsterdam op het Westergasterrein.

Aan deze achtste editie nemen 53 internationale galeries deel. Het ambitieuze programma omvat verschillende, deels ook nieuwe en gecombineerde fotografie. Wederom is er de Fair met deelnemende galeries, er zijn tentoonstellingen, Onsite Projects, de Bookmarket, de Living Room met een driedaags sprekersprogramma, een City Program en verschillende Talent Development Programmes.

Met dit gevarieerde, internationale aanbod vormt Unseen Amsterdam 2019 net als andere jaren een zoekenevend platform voor zo’n 300 opkomende en weergegeven kunstenaars.Zij exposeren er werken die zij in de afgelopen drie jaar hebben gemaakt en waarvan het merendeel in september voor het eerst is te zien.

Talent Development Programma’s
Unseen telt meerdere talentontwikkelingsprogramma’s , opgezet in samenwerking met andere instellingen en organisaties. Naast de ING Unseen Talent Award zijn er bijvoorbeeld ook de Meijburg Art Commission en de Unseen Dummy Award.

Wil je meer weten ga naar de site van Unseen Amsterdam voor informatie en kaarten .

Locatie

Westergas
Klönneplein
1014 DD Amsterdam
Nederland

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen