showUP | Den Bosch | 27 – 28 september

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

Toonaangevend en vernieuwend

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en cadeauwinkels, conceptstores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

Inmiddels doen meer dan 350 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken als Bloomingville, Seletti, & Klevering en Moebe. Dat is meteen de charme van showUP: internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak.

Voor de septembereditie van showUP verhuist de beurs naar de Brabanthallen in Den Bosch. In februari 2021 is de Expo Haarlemmermeer weer de lokatie waar showUP plaatsvindt.

Meer dan inkopen

showUP is meer dan een inkoopbeurs. Het is ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Er zijn barrista’s, foodtrucks en fijne terrassen. In een aangename omgeving kun je bijpraten met collega’s, leveranciers en andere relaties.

De opzet van showUP is open en uitnodigend. De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit. Stands van deelnemers zijn open en uniform zodat de producten centraal staan. Op een ongedwongen en overzichtelijke manier kun je nieuwe producten voor je winkel spotten en afspreken met je bestaande leveranciers.

Naast de deelnemende merken is ruimte voor jong ontwerptalent, je ziet verrassende presentaties en onder de noemer listenUP is er een boeiend lezingenprogramma. Vast onderdeel is de trendpresentatie van buro jantrendman, in de Trend Zone op de beursvloer worden de trends gevisualiseerd met bijbehorende producten van deelnemende merken.

Zó gaan inkopen en inspiratie opdoen samen.

Openingstijden
Zondag 27 september 2020, 09:00 – 13:30 en 14:00 – 19:00 uur
Maandag 28 september 2020, 09:00 – 13:30 en 14:00 – 19:00 uur

LET OP: Om bezoekers te spreiden en zo te grote drukte te voorkomen vragen wij je om je te registreren voor een specifieke dag en tijdslot.

Kijk hier voor  BEREIKBAARHEID VAN DE BRABANTHALLEN

Kom je met de auto, dan parkeer je op het terrein voor de deur.

Adres
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de  website van showUP .

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen