Trendboek 2019/2020 Heidi Willems voordelig voor BNS Crisp leden

Heidi Willems visualiseert al ruim zes jaar de komende interieur trends. Ze is goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en kan zich inleven in de doelgroep.

Heidi Willems visualiseert al ruim zes jaar de komende interieur trends. Ze is goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en kan zich inleven in de doelgroep. Ze bezoekt elk jaar de belangrijkste internationale beurzen, maar kijkt ook naar de maatschappij, kunst, mode en gewoon om zich heen om te kunnen aanvoelen wat er gaat spelen. Heidi heeft een passie en natuurlijk gevoel voor trends en kleur het is inmiddels gebleken dat ze er niet vaak naast zit.
In september 2018 is Heidi gestart met de uitgave van een PURE styling trendboek, gericht op de interieurbranche. Dit boek visualiseert de komende (1 tot 2 jaar vooruit) trends in kleur, vorm, materiaal en dessin. Het is ideaal bij collectioneren, maar ook heel bruikbaar als handleiding voor bijvoorbeeld een fotoshoot. Onderscheidend ten opzichte van andere trendboeken is dat het écht gericht is op de interieurbranche. Elke trend heeft een algemeen deel met uitleg en inspiratie, maar ook meteen een vertaling naar toepasbare (Pantone) kleuren, vormen, dessin en materialen. Praktisch toepasbaar dus.

Je kunt heel goed zelf aan de slag met het boek als basis, maar als je graag hulp wilt met het toepassen van de trends uit het trendboek op je collectie dan kan dat ook.

Inhoud:

  • 6 inspirerende trends voor 2019 | 2020 gericht op de interieur branche
  • 77 pagina’s trend achtergrond & trend visualisatie
  • per trend een visualisatie van kleur, vorm, dessin, materiaal en product

De normale prijs is €549,- exclusief BTW. BNS Crisp stylisten betalen €495,- ex BTW.
Met de code ‘BNS crisp trendboek korting’ kun je bij het afrekenen in de shop de korting laten verwerken. Per stylist mag 1 exemplaar worden aangeschaft.

De zes trends:
INTUITION
GROWTH
HYPER
TRADITION
RISE
PLAY

Sneak peak van HYPER:

“De grenzen vervagen. Wat is echt en wat niet? Fake news, social media, AI, bitcoins, virtual reality..
Hyper gaat over deze ontwikkeling. Het door elkaar lopen van ‘werelden’, het virtueel ontsnappen aan de werkelijkheid. Er zijn en er niet zijn.”

Dit is niet alles

Bekijk meer trends

De groene estafette | Reliving

Reliving is nu de plek waar consumenten, ambachtslieden, stylisten en ondernemingen, als woningcorporaties, kringloopwinkels, handelaren en interieurmerken, samenkomen om op duurzame wijze interieurs te verfraaien.

IMM Das Haus 2020 | MUT Design

In their version of the design event highlight at the international furniture and interiors fair imm cologne, the team headed by Alberto Sánchez and Eduardo Villalón will be focusing on the transition between indoors and outside.

IMM Das Haus 2019 | Truly Truly

Truly Truly have developed a concept of a home that is flexible enough to adapt to changing life rhythms and to offer its residents spaces for different moods.