Bestuur

 

Het bestuur is belast met het besturen van de vereniging. Concreet betekent dat dat het bestuur de visie bepaalt en de grote lijnen uitzet. Zij is verantwoordelijk voor het financieel beleid, zorgt voor de externe contacten en stuurt het bureau, de ambassadeurs, de werkgroepen en vrijwilligers aan.

De bestuursleden zetten hun netwerk, kennis en expertise in om, samen met de leden, het vak styling op een hoger niveau te brengen, professionalisering van de beroepsgroep tot stand te brengen en de belangen van de stylisten te behartigen.

Het bestuur vergadert op regelmatige basis en één keer per jaar is de Algemene Leden Vergadering. De bestuursleden staan altijd open voor ideeën, initiatieven en contacten van haar leden, partners en consumenten die het vak van stylist verder doen professionaliseren.

thumbnail_IMG_5362
Nieuwegein, 15 oktober 2019 - BNS Crisp

Carin Frijters

Voorzitter
Carin is sinds juni 2018 voorzitter van BNS Crisp. Styling is nog steeds een onderbelicht vak. Het voelt voor Carin als een uitdaging om op meer structurele basis verder te bouwen aan BNS Crisp. Zij verwacht hier met haar brede achtergrond, haar uitgebreide netwerk en commerciële ervaring in de huidige fase van BNS Crisp een goede bijdrage aan te kunnen leveren. Als eerste lichting van de deeltijd interieurstyling opleiding aan Stylingacademie Artemis Rotterdam is Carin ruim 9 jaar geleden lid geworden van stylistenvereniging Crisp. Ondernemen zit haar in het bloed; ze is oprichter van CF retail en RetailTheater, auteur van de boeken ‘Prikkel de Koopknop’ en het praktische vervolg ‘RetailTheater’. Samen met ondernemers werkt zij voornamelijk mee aan het mooier maken van consumentenomgevingen zoals winkels en winkelgebieden.
Nieuwegein, 15 oktober 2019 - BNS Crisp

Yvonne van der Schot

Penningmeester
Yvonne is belast met financiële administratie van de vereniging, alsmede het maken van de begroting. De rol als penningmeester bij BNS Crisp past haar als een huis doordat zij het financiële en haar creativiteit kan combineren. Yvonne werkt naast haar bestuursfunctie vanaf 2014 als interieur- & vastgoedstylist. Hiervoor heeft ze ruim 22 jaar als adviseur & projectmedewerker in de financiële sector bij ABN AMRO gewerkt . In deze functies was zij zowel cijfermatig als proces en beleidsbepalend bezig. Deze kennis en ervaring kan zij goed gebruiken in de functie van penningmeester.
Enidportretklein

Enid Siombos

Secretaris
Met ingang van 1 april 2020 vervult Enid Siombos de rol van secretaris binnen het BNS Crisp bestuur. Haar expertise ligt op het terrein van secretariële dienstverlening, PA en Office Management. Ze heeft hierin ruim 20 jaar werkervaring en is in 2011 als freelancer gestart in haar vakgebied. Enid werkt voornamelijk bij opdrachtgevers op kantoor. Haar opdrachtgevers zijn heel divers, wat als voordeel heeft dat bij elke opdracht de nadruk ligt op een ander deel van het secretaressevak. Hierdoor komen alle werkzaamheden die bij het vak horen aan bod en dat geeft door de jaren heen een veel breder en uitdagender takenpakket, mét bijbehorende werkervaring. Enids passie is interieur en styling: materialen, kleuren, vormgeving en de combinatie daarvan. Ze heeft de opleiding Mode- en Kleding richting Presentatie afgerond en een summercourse Beeldende Kunst en Vormgeving gevolgd bij de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens in Kampen. Verder heeft ze verschillende workshops gedaan waaronder een over Interieurstyling bij Marie-Gon. In deze functie als secretaris bij BNS Crisp combineert Enid haar vak met haar passie en dát levert natuurlijk haar droombaan op.

Het bestuur