Nieuwe leden

Ben je geheel nieuw in het stylingvak? Dan heb je mogelijk behoorlijk wat vragen of ondersteuning nodig. Loop je al even mee maar ben je zojuist lid geworden van ons netwerk? Dan heb je wellicht behoefte aan andere aanvullende informatie. Al onze leden zijn in ieder geval op zoek naar inspiratie, contacten met bedrijven in de branche en de mogelijkheid om regelmatig te sparren met collega’s uit het vak. Jij ook? Dan ben je bij BNS Crisp aan het juiste adres.

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe ledenbijeenkomst.

Kijk hier voor alle mogelijkheden om collega’s uit het vak te treffen.

bcvd-099_33214986881_o
Stylistendag626

Aan het woord

Leden van BNS Crisp

Iris van Asselt

Volledig lid
"Ben je op zoek naar aansluiting met vakgenoten, mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen, een leuke club mensen en heel veel informatie en inspiratie op het gebied van interieur? Dan is BNS Crisp de plek!"

Felice du Pre - Stahlie

Volledig lid
Naast de flinke kortingen op toegang van internationale beurzen en inspirerende podia, maakt het aanbod van diverse commerciële opdrachten het lidmaatschap aantrekkelijk. Het 'samen staan we sterk' gevoel en sparren met collega stylisten is een zeer welkome aanvulling.

Petra Barelds

Volledig lid
BNS Crisp geeft mij kansen en opent deuren. Het contact met collega stylisten is een bron van creativiteit en inspiratie. Door het delen van kennis en ervaringen voel ik een sterke verbondenheid met elkaar. Want je hebt met elkaar één doel: de wereld een beetje mooier maken!

Dit BNS Crisp jubileum magboek is opgebouwd uit interviews, columns, trendverhalen van diverse professionals uit het vak en favorieten van onze leden. Lees de artikelen, combineer en laat je inspireren.

Bekijk het digitale magbook door op de cover te klikken.